14 Juli 2021 Klockan Är Nu 12.32 Och 26 Grader Solig Hellvetesdag

Dessa Februariblogginlägg är upplagda hitills från detta året på Nouwbloggen !!! ...
 
https://nouw.com/fobibella
 
Jag kämpar på som Fan med min Blogg faktiskt varje dag som ingen Märker här på Bloggsidan !!! ... 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: namn

Du är en äcklig falsk bitch, må du brinna i helvetet.

skriven
#2: Fobibella

Jag heter Fobibella

skriven
#3: Godblessya

Gulligt av M att kalla dig "äcklig, falsk bitch som må brinna i helvetet". En människa du inte borde ha kontakt med men som du säkerligen blivit hjärntvättad av igen och styrd av. Jag känner med din problematik som i många bitar liknar min förutom en diagnos. Googla ordet jagsvag och läs på och sök hjälp för att bli bättre.

De där orden är INTE ok och träffa ALDRIG en person som detta i verkliga livet.

skriven
#4: Hating

Godblessya-K är en mycket sjuk människa, hittar på sina diagnoser sprider lögner om allt och alla. En mycket sjuk och farlig människa, akta er för henne. Godblessya är en sektledare.

skriven
#5: Hata K

K-s sektmedlemmar är samtliga beredda att gå i döden för henne, varje ord som kommer från K det sväljer sektmedlemmarna med hull och hår. Hennes sektmedlemmar är lika sjuka som K själv. Samhällesvarning för den våldsamme, sjuke, psykopatiske, farlige K.

skriven
#6: Gob bless

Fobibella, om M skulle hittas död inom en snar framtid, då är det K som ligger bakom. Antingen har K själv utfört dådet, eller så är det en av hennes sektmedlemmar som har fått i uppgift att mörda M. Lämna dessa uppgifter till polisen, när de frågar er om mordet.

skriven
#7: Godblessya

Ja, mycket sjuk på olika vis och har nyligen varit rejält så. Rimmar illa med hitte-på-diagnoser som att vara utvecklingstörd och djuuuupa depressioner samtidigt som man utför saker man omöjligt kan vid de tillstånden. Men ja, mkt mkt farlig.
Fobibella bör akta sig för människor som kallar henne likt orden i första kommentaren. Men det kommer hon inte att göra för hon är lite osäker och uppväxt såhär. Sysselsättning kan då hjälpa och att komma ifrån farliga män och kvinnor på nätet. Är man inte sjuk så klarar man mycket. Nu ska jag ta en rejäl dos medicin jag måste ta för att inte bli ännu farligare och bälteslagd igen.

skriven
#8: Godblessya

Dessutom, kära M, tillräckligt autistisk för att bo på boenden för personer med detta. En rejäl utredning under lång tid med observation i heldygn så det har inte blivit något fel på denna utredning kära du. Jag är mer intresserad av dina faktiskt då jag umgåtts en hel del med både autister, människor med psykoser och grav ångest samt en del intellektuellt funktionshindrade. Det sistnämnda har jag inte dock även om det finns en hel del brister.

skriven
#9: Isabelle

Hej jag såg detta i kväll 16 Augusti. Vad är det frågan om. Jag har skrivit Mail till er båda för länge sen men får inget svar !!!

skriven
#10: Ingetnamn

Du vet vad det är frågan om. Shame on me som gick i din fälla igen.

Jag skrev ett mail jag med men fick inget svar!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack och hej leverpastej

skriven

Kommentera inlägget här :